Inrichting kantoor Sioux CCM

  • SiouxLogo800x600RGB

Het kantoor van Sioux CCM in Nuenen krijgt een nieuwe look! Sinds een paar weken werk ik aan het interieurontwerp hiervoor.

Afgelopen week heb ik het concept van het ontwerp gepresenteerd aan de Imago-groep. De ontwerpopgave is gericht de herinrichting van alle algemene ruimtes beginnend bij het entreegebied, de gangen, het trappenhuis, de vergader- en spreekkamers en het restaurant op de tweede verdieping.

Opgave
Sioux CCM is al sinds 1995 gevestigd in het pand Pinckart 24 in Nuenen. De afgelopen 22 jaar is er nauwelijks iets aangepast in het interieur. Het oogt daardoor gedateerd en op een aantal plekken somber. Sioux CCM is een ambitieus en mensgericht bedrijf. Het huidige interieur weerspiegelt dit niet. Tijd voor een update van de uitstraling van het pand.

De herinrichting zal gericht zijn op mensen: mensen die werken in het pand, mensen die graag bij Sioux CCM zouden willen werken en alle overige mensen die het pand bezoeken. Voor deze mensen zal het interieur een aangename en prettig plek worden. Het wordt een plek waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waarin het leuk en inspirerend is om te werken en te verblijven.

Kortom, het interieur zal gaan uitstralen hoe leuk het is om te werken bij Sioux CCM!

Projectdata:
Opdrachtgever: Sioux CCM
Functie: algemene ruimtes zoals het complete entreegebied,
de spreekkamers en vergaderruimtes,
de facilitaire ruimtes zoals pantry’s en toiletgroepen
en het grote restaurant

Omvang: ca. 800 m² GBO
Status: Voorlopig Ontwerp