Inrichting kantoor Sioux CCM

  • IM17016_VO Bar Horowitz
  • IM17016_VO Totaaloverzicht BG beplanting op dak
  • IM17016_VO Totaaloverzicht V1
  • IM17016_VO Totaaloverzicht V2
  • IM17016_VO Binnenkomst 01
  • IM17016_VO Restaurant 01
  • IM17016_VO Trap naar V2

Sioux CCM is al sinds 1995 gevestigd in het pand Pinckart 24 in Nuenen. De afgelopen 22 jaar is er nauwelijks iets aangepast in het interieur. Het oogt daardoor gedateerd en op een aantal plekken somber. Sioux CCM is een ambitieus en mensgericht bedrijf. Het huidige interieur weerspiegelt dit niet. Tijd voor een update van de uitstraling van het pand.

Het voorlopig ontwerp is gericht op mensen: mensen die werken in het pand, mensen die graag bij Sioux CCM zouden willen werken en alle overige mensen die het pand bezoeken. Voor deze mensen zal het interieur een aangename en prettig plek worden. Het wordt een plek waar iedereen zich welkom voelt. Een plek waarin het leuk en inspirerend is om te werken en te verblijven.

In mijn ontwerp is het trappenhuis de spil waaraan alle algemene functies worden gekoppeld. Het verticale gebaar van deze trap zal worden versterkt. De sfeer en uitstraling zal vanaf de begane grond tot en met de tweede verdieping gelijk zijn. De aantrekkende werking zal ervoor zorgen dat het
restaurant op de tweede verdieping meer wordt dan alleen een lunchkantine.De ruimte zal als werkcafé worden ingezet om te werken en te overleggen.

Het trappenhuis wordt een eye-catcher. Hieraan worden een aantal bijzondere plekken gekoppeld die gericht zijn op interactie. De nieuwe uitstraling is met name gericht op het weergeven van waar het om gaat in het gebouw: de prettige sfeer en de uitdagende projecten.

Kortom, het interieur zal gaan uitstralen hoe leuk het is om te werken bij Sioux CCM!

Momenteel wordt er een totaalvisie ontwikkeld voor de huisvesting van Sioux. Vervolgens zal gekeken worden hoe mijn ontwerp binnen de totaalplannen gerealiseerd gaan worden.

Projectdata:
Opdrachtgever: Sioux CCM
Functie: algemene ruimtes zoals het complete entreegebied,
de spreekkamers en vergaderruimtes,
de facilitaire ruimtes zoals pantry’s en toiletgroepen
en het grote restaurant

Omvang: ca. 800 m² GBO
Status: voorlopig ontwerp