Ontvangstplekken – Zuyd Hogeschool Heerlen

  • Zuyd Hogeschool_E gebouw Heerlen_VF_ontvangsplek (2)
  • Zuyd Hogeschool_E gebouw Heerlen_VF_ontvangsplek (1)

Het E-gebouw van de locatie Heerlen van de Zuyd Hogeschool is bedoeld voor alle back-office medewerkers: hier zit o.a. de financiële administratie, de facilitaire afdeling, de afdeling inkoop etc. In dit gebouw ontbrak het aan een aantal plekjes waar men kan vergaderen, kan lunchen of gewoon een krant kan lezen. Daarnaast stond het bezoek (oa aan de bedrijfsarts) altijd op de gang te wachten. Door op twee plekken twee verschillende typen zitjes te maken is dit opgelost.

Bij de ingang staat een mooie wachtplek met een bank en een aantal losse stoelen. Op de eerste verdieping staat een mooie leestafel waar men aan kan vergaderen, kan werken en kan lunchen. Door beide zitjes op een tapijt te zetten wordt de plek gedefinieerd. De kleurstelling sluit aan op de kleurvoorschriften van de architect van het gebouw: paars, rood en roze.

Projectdata:
Opdrachtgever: Zuyd Hogeschool

Gerealiseerd: voorjaar 2014
Fotografie door VisusFoto