Vergaderkamer College van Bestuur, Zuyd Hogeschool

  • Zuyd Hogeschool_Beta_VF_gedicht
  • Zuyd Hogeschool_Beta_VF_vergaderruimte interieur
  • Zuyd Hogeschool_Beta_VF_vergaderruimte01
  • 13012_DO_Beta B1_overzicht
  • 13012_DO_Beta_overzicht

De nieuwe vergaderruimte voor de Zuyd Hogeschool locatie Heerlen sluit op de herinrichting van de Bèta faculteit.

De vergaderruimte moest wat betreft uitstraling representatief en hoogwaardig zijn, passend bij (de ruimtes van) het College van bestuur. Wat betreft kleurstelling hoort de ruimte thuis in Bouwdeel B, dus het voorgeschreven kleurenpalet (door AGS) is tonen van blauw.

De overgebleven ruimte rondom de vergaderruimte wordt ingezet voor (in)formeel overleg tussen bezoekers, medewerkers en studenten. Ook het balkon aan de centrale hal wordt hierbij betrokken. Het ontwerp moet één geheel gaan vormen en een logische overgang maken tussen de kamers van het College en de nieuwe vergaderruimte.

Projectdata:
Opdrachtgever: Zuyd Hogeschool

Omvang: 335 m² GBO
Status: Opgeleverd op 22 augustus 2014
Fotografie door VisusFoto