10 Wonderful Years

Mijn persoonlijke kijk op ondernemen

10 Wonderful years: mijn 5e blog over 10 jaar ondernemerschap gaat over mijn persoonlijke kijk op het ondernemerschap, hoe ervaar ik deze manier van werken? Dit kent natuurlijk fijne en ook minder fijne kanten. En zorgt voor heel veel vrijheden en nieuwe ervaringen … Lees je mee? Nieuwe ervaringen en vrijheden ‘Mijn eerste werkplek (nadat ik voor mezelf was begonnen)

10 jaar WDD Blog 4 Architect Interieurarchitect

Architect & Interieurarchitect

‘Huh, ben je nu architect of interieurarchitect?’ is een vraag die mij dikwijls wordt gesteld. ‘Beide’ is dan steevast mijn antwoord! Sommige mensen vinden dat gek. “Schoenmaker blijf bij je leest” wordt dan weleens geopperd of zelfs: ‘Ga je nou je titel downgraden ..?’ Ja, echt, dit is me al een keer gevraagd! Een korte uitleg is vaak voldoende om

Blog 3 Parels Interieurontwerp kantoorinterieur Onderwijshuisvesting

Topprojecten: 3 parels

Geen viering van een 10-jarig bestaan zonder dat ik de parels onder mijn projecten met jullie deel! Om deze blog niet eindeloos lang te maken heb ik mijn drie persoonlijke favorieten voor jullie geselecteerd. Overigens niet per se in deze volgorde, maar wel de top 3 voor mij als architect | interieurarchitect. De puzzel leggen – in co-creatie met opdrachtgevers

What’s in my name: Wonderful Day Design

Al op een starterscursus van de KVK in 2011 noteerde ik de naam Wonderful Day. Toen ik mijn architectenbureau dus op 1 juli 2013 daadwerkelijk inschreef, was de naam duidelijk: Wonderful Day Design. Wonderful Day: een fijne dag bezorgen aan de mensen die de omgeving gebruiken. Het is voor mij vanzelfsprekend dat de gebruiker centraal staat in mijn ontwerpen, ik

10 jaar geleden, hoe het begon

In een interview met Omroep Brabant (2013) voor het programma “Starter van de week,” werd mij de vraag gesteld, “Waarom dan toch voor jezelf beginnen?” Als ik er nu nogmaals naar luister, moet ik glimlachen, want wat ik toen zei, geldt nog steeds: Ik wil projecten in zijn geheel begeleiden van acquisitie tot uitvoering en niet slechts een onderdeel ervan.

10 wonderful years

10 Wonderful Years

Wow …. 10 jaar alweer .. Cliché, maar waar: wat vliegt de tijd!! In 2013 ben ik gestart met mijn eigen architectenbureau: Wonderful day design. Er zijn veel momenten in mijn werk voorbijgekomen waar ik dit jaar toch even bij stil wil staan. Om natuurlijk ook weer naar de toekomst te kijken!  De belangrijkste thema’s zal ik de komende tijd

Scroll naar boven