Blog

Aan het werk

Als architect en interieurarchitect ontwerp ik aan verblijfsomgevingen, met name in het onderwijs en in kantoren. Wat maakt mijn ontwerpen nu zo bijzonder ten opzichte van andere ontwerpen? Dat zit hem met name in het intensieve contact met de gebruikers tijdens ontwerpproces en aan de persoonlijke aandacht tijdens de uitvoering.

Het ontwerp maak ik op maat in co-creatie met de gebruikers en opdrachtgevers.
De uitvoering wordt in co-creatie met de aannemer, interieurbouwer, projectinrichter, eventuele andere adviseurs en leveranciers en mezelf gerealiseerd.

In mijn nieuwsbrief van december 2017 neem ik jullie mee naar de mooie werkomgevingen die ik heb mogen ontwerpen voor Dimenco en Open Circle solutions. Veel plezier met het lezen hierover en het bekijken van de foto’s.

Nieuwsbrief Wonderful day design aan het werk.