Over mezelf

Eindhoven_Richter IMA_VF

Ik ben Judith Muijtjens. Op 1 augustus 2013 ben ik mijn eigen ontwerpbureau ‘Wonderful Day Design’ begonnen. Als architect en interieurarchitect richt ik me op het (her)inrichten van gebouwen in de zakelijke markt. Ik houd me bezig met het ontwerpen van werkplekken (al dan niet met vernieuwde werkplekconcepten), onderwijsruimtes, ontvangstruimtes en meer verschillende verblijfruimtes.

Na mijn opleiding Architectuur aan de TU/e en een aantal jaren werkervaring bij het architectenbureau Loxodrome in Venlo, heb ik vanaf 2005 als architect bij Inbo in Eindhoven gewerkt. In deze acht jaar is het zwaartepunt van mijn werk verschoven naar een specifieke fase van het architectonisch ontwerptraject: de afbouw en het interieurontwerp. Wat begon met het interieurontwerp van diverse villa’s is nu doorontwikkeld tot het ontwerpen van volledige interieurs van leer- en werkomgevingen.

Ik heb veel plezier in het inrichten van kantoren zoals het Gemeentehuis in Veenendaal, de Catalyst op de TU/e, Stadhuis Weert, IP&S op de High Tech Campus Eindhoven en diverse afdelingen/faculteiten van de Zuyd Hogeschool. Het belang van de gebruiker en zijn (nieuwe) werkomgeving staat centraal. Ik ben goed in de communicatie tussen de opdrachtgever, de adviseurs en de uiteindelijke echte eindgebruiker. Ik daag mezelf uit tot het afmaken van een interieur met een diversiteit in kleur- en materiaalgebruik, passend bij de beleving van de gebruiker. Hierbij verlies ik nooit de huidige regelgeving, de maakbaarheid en haalbaarheid op gebied van budget en planning uit het oog.

Lees hier meer over mijn visie op (interieur)ontwerp.

Afgelopen jaar heb ik diverse herinrichtingen ontworpen voor de Zuyd Hogeschool: in de zomer is het restaurant met bijna 700 zitplaatsen, een bibliotheek en de 1e fase van de herinrichting van de faculteit Bèta opgeleverd. Momenteel werk ik aan divers advieswerk voor Place for Bizz bedrijvencentra, diverse locaties van de Zuyd Hogeschool en is het kantoor van Richter IMA in gebruik genomen.

Mijn ontwerpen zijn pas geslaagd als de eindgebruiker tevreden is en blij wordt van de ruimte die ik heb ontworpen. Daarom ben ik ook meer dan trots op de referenties die ik heb gekregen van mijn opdrachtgevers. Deze zijn hier te lezen.

In het najaar 2013 ben ik geïnterviewd door Omroep Brabant over waarom ik als zelfstandig ondernemer ben gestart. In anderhalve minuut vertel ik wie ik ben, waarom ik als zelfstandig (interieur)architect werk en wat mijn motovatie is. Klik hier voor het interview.

Bekijk deze site voor inspiratie en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!