Terug naar kantoor, een fijne plek voor OPPS

  • OPPS_view 1
  • 2010-01 variant 2_view 2
  • 2010-01 variant 2_view 3
  • 2010-01 variant 2_view 4
  • 2010-01 variant 2_view 5

OPPS

OPPS geeft vraaggerichte adviezen op technisch inhoudelijk, financieel en technisch gebied, op planvorming en op procesmatige aanpak van complexe vastgoedprojecten en gebiedsontwikkelingen. Daarnaast biedt OPPS begeleiding in de verschillende fasen van het proces, vanaf initiatiefvorming, via voorbereiding, aanbesteding, realisatie tot en met de inrichting van de exploitatie.

OPPS verzorgt trainingen en steekt energie in de ontwikkeling, verspreiding en concrete toepassing van kennis over PPS, vastgoed- en gebiedsontwikkelingsvraagstukken.

[bron: www.opps.nl]

Een eigen kantoor!

Vanwege Corona hebben de medewerkers van OPPS een aantal maanden als nomaden thuisgewerkt, maar dat gaat veranderen! In het centrum van Houten is een nieuwe kantoorlocatie gevonden waar zij als team samen aan de slag kunnen.

Een fijne plek

Het wordt een prettige werkomgeving met goed gefaciliteerde werkplekken, een vergaderruimte, maar vooral ruimte voor ontmoeting: een bar, een zithoek en een plek voor ontspanning.

Samen met Diane Interieurontwerp hebben we in een kort ontwerptraject een voorstel ontworpen wat goed aansluit bij de verwachtingen van OPPS. Het project is momenteel in uitvoering.

 

Projectdata:
Opdrachtgever: OPPS
Functie: kantoor
Omvang: 84 m2 GBO (4 werkplekken, vergaderruimte,
informele overlegplek/aanlandplek, zithoek, pantry)
Status: in uitvoering
Ontwerp in samenwerking met Diane Interieurontwerp