Place for Bizz, advies- en ontwerpwerk

  • OB14005_Gilde 01 principe
  • photoshop collage
  • SONY DSC
  • SONY DSC
  • SONY DSC

Voor de bedrijvencentra Place for Bizz heb ik diverse advieswerkzaamheden uitgevoerd. Dit advies heeft betrekking op de externe en interne uitstraling van de diverse bedrijvencentra.

Geveladvies Pinckart, Carré en Delta
Zo is mijn advies wat betreft het gevelschilderwerk van de Pinckart in Nuenen uitgevoerd. Het schilderwerk van de deuren in de bedrijvencentra Carré in Helmond en Delta in Valkenswaard is gerealiseerd. De deuren zijn geschilderd aan de hand van de kleuren in het nieuwe logo.

Profilering Luminos
Mijn advies met betrekking tot interne profilering in het gebouw Luminos in Eindhoven is uitgevoerd.

Inrichtingsstudie het Gilde
Voor een huurder in het Gilde heb ik een studie gedaan voor de inrichting van zijn kantoor. Door de sterke verwachte groei van het bedrijf van deze ondernemer was de ruimte te krap geworden. Door een aantal units samen te voegen en hier een inrichting in te tekenen werden de toekomstige mogelijkheden voor zijn kantoor inzichtelijk.

Verbeeldingen Pickart
In een studie heb ik een verbeelding gemaakt hoe door een aantal ingrepen tegenmoet gekomen kan worden aan de wensen van een potentiële klant. En als laatste heb ik de mogelijkheden verkend om het bedrijvencentrum de Pinckart in Nuenen te updaten door hier een Buzz Space in te passen.