Blog

Verhuisd!

Een eigen plek
Toen ik net begon met ondernemen deed ik dit vanuit thuis, een mooie lichte plek op zolder. Maar wel een hele eenzame plek zonder iemand om me heen. Naar twee maanden besefte ik dat dit niet succesvol zou zijn. Ik ging dus rondkijken naar een nieuwe werkplek met veel dynamiek en contact met andere ondernemers. Dat werd de inspirerende ‘creative business hub: Founded by All’. Hier heb ik afgelopen drie jaar met veel plezier, tussen een grote diversiteit aan ondernemers gewerkt. Ik heb veel geleerd over het ondernemerschap. Voornamelijk door dit met andere ondernemers samen te ontdekken. Ik ben nu dan wel verhuisd, maar als alumni lid zal ik altijd verbonden blijven.

Afgelopen half jaar kriebelde er iets anders en voelde ik dat ik toe was aan een nieuwe plek. Deze heb ik gevonden in De Schoot! Hier huren we met 7 ondernemers het achterste deel van de begane grond. We hebben allemaal een bouwkundige achtergrond of verwantschap. En het wordt steeds beter: hier heb ik mijn eigen echte kantoor! Het idee is dat we elkaar versterken, elkaar helpen en inspireren waar het kan! In de afgelopen drie maanden dat ik hier nu zit, is dit al op verschillende vlakken gebeurd.

Dus ben je in de buurt van Strijp S in Eindhoven: bel gerust even aan voor een kopje koffie en een moment om bij te praten! Kun je niet wachten? Klik op de foto hierboven en neem de 360 graden tour.

Mijn nieuwe adres is:
Schootsestraat 14
5616 RD Eindhoven
06 480 87 689 of judith@wonderfuldaydesign.nl

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply