Blog

Op school.

‘Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?’ Deze quote van Loesje is te lezen op een van de aulamuren van ROC Leeuwenborgh. Het geeft precies weer wat er zo mooi is aan werken in het onderwijs. Beweging, ontwikkeling en samenwerking zijn belangrijke thema’s, zowel inhoudelijk als in praktische zin. Voor onderwijsmedewerkers staat beter onderwijs altijd voorop. Daarom is het voor mij steeds weer een uitdaging om de balans te vinden tussen functionaliteit en vormgeving.

In mijn laatste nieuwsbrief neem ik je mee naar mijn werkzaamheden voor basisschool Jeanne d’Arc in Tiburg, de Fontys Hogescholen en ROC Leeuwenborgh. Mocht je hierdoor geïnspireerd zijn geraakt, dan hoor ik het graag. Veel lees- en kijkplezier!

Lees de nieuwsbrief hier: Wonderful day design op school.