Kantooradres Plan-B

Wonderful Day design
t.a.v. Judith Muijtjens
Hurksestraat 19 unit 2.02
5652 AH Eindhoven

06 480 87 689
 judith@wonderfuldaydesign.nl

Inschrijving Bureau Architectenregister
als Architect: 1.030601.001
als Interieurarchitect: 4.130515.001

KvK 58221409
BTW id. NL001815455B46

Nieuws

Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 months ago
Wonderful Day design

Zo rond Prinsjesdag moet ik altijd terugdenken aan twee bijzondere projecten in Den Haag.

Vlak voor kerst 2015 belde Nanco Vrijland, eigenaar van Coachcenter mij op. Hij had verdieping gehuurd in een prachtig pand schuin tegenover het werkpaleis van de koning op Noordeinde (vandaar mijn link met Prinjesdag 😉), maar had nog geen goed interieurontwerp. En vlak na kerst in het nieuwe jaar stonden de eerste mensen voor de nieuwe coachingsopleiding voor de deur … Of ik kon helpen?

In een heel fijn traject hebben we samen een mooi interieur gemaakt wat voldoende klaar was om de training te starten. Dit is in de eerste maanden van dat jaar verder afgerond en het resultaat was prachtig: een mooi, licht en rustig interieur in een prachtig oud statig pand in de binnenstad van Den Haag.

Coachcenter groeide in de jaren daarop en daar hoorde ook nieuwe huisvesting bij. Wederom een prachtig pand, maar nu uit de binnenstad en in de mooie groene natuur (en wederom bij de koning om de hoek 😉): Landgoed Marlot.
Eind vorig jaar heb ik een ontwerp gemaakt voor het interieur in overleg en met veel input van Nanco zelf. De prachtige omgeving hebben we vertaald in een licht en rustig interieur, met hier en daar wat stevige accenten door middel van zwart witte foto’s en meubilairkeuzes.

Zo rond Prinsjesdag denk ik altijd even aan deze inmiddels 2 mooie projecten en hoe fijn het is dat opdrachtgevers weer bij mij terug komen als ze doorgroeien naar een ander / groter pand. Daarvoor ben ik oprecht dankbaar en trots.

@coachcenternl @nancovrijland #interieurontwerp #interiordesign #interieurarchitect #coachopleiding
#prinsjesdag #denhaag #wonderfuldaydesign #terugkerendeopdrachtgevers

fotocredits: @anne_de_rijk_fotografie
De eerste 3 foto zijn genomen in de 'oude' locatie aan Noordeinde, de laatste 3 foto's zijn genomen in de nieuwe locatie op Landgoed Marlot.
... See MoreSee Less

2 months ago
Wonderful Day design

Mijn lieve ouders zijn dit weekend op 11 september 50 jaar getrouwd! Wat een tijd, wat een liefde 💖 en wat een bijzonder jubileum! Goed voorbeeld doet volgen, alhoewel Ward en ik de 50 jaar getrouwd hoogstwaarschijnlijk niet zullen halen 😆…

Dit mooie feest vieren we dit weekend (inmiddels traditie getrouw elke 5 jaar) in de Efteling, ✨ wereld vol wonderen ✨. Wat een heerlijke weekend om samen met mijn ouders, broer en zus en hun gezinnen door te brengen!

@efteling
#goudenhuwelijk #familie #familieweekend #fijnfeest #wereldvolverwondering #wereldvolwonderen #wonderfulday #liefdevoorhetleven
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Er is heel wat gebeurd in die 50 jaren. Hele mooie dingen en hele trieste dingen net als in het normale leven. Overeind te blijven in een band blijft meer dan de moeite waarde en zeker mooi en vergt van alle partijen een gelijke bijdrage, dat is de kunst, die zij ons ook bijgebracht hebben.

Pierre en Leonie. Hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal. Nog vele jaren samen in goede gezondheid!

Pierre en Leonie, langs deze weg wil ik jullie van harte feliciteren met jullie 50e huwelijksverjaardag. Geniet van deze bijzondere dag. Ik wens jullie nog vele mooie jaren samen!

Proficiat Pierre en Leonie!!!

Gefeliciteerd en wat een leuke foto’s!! 😍🥂☀️

Heel hartelijk gefeliciteerd , uit Nieuwegein .

Wow wat een mijlpaal, van harte ❤️🍷

View more comments

2 months ago
Wonderful Day design
Image attachmentImage attachment

Photos from I am Recycled's post ... See MoreSee Less

Load more

Sinds gisteravond ben ik gestart met het interieurontwerp voor het IKC Kloosterstraat in Helden. Gisteren was de eerste van in totaal 4 co-creatie sessies met de gebruikers van het gebouw. Tijdens deze sessies praten we over de onderwijs- en opvangvisie en wat dit betekent voor de ruimtelijke invulling van het gebouw. Ik sprak met medewerkers, leerkrachten en ouders en hadden we het voornamelijk over hoe hun visie het beste vertaald kan worden in een interieur. Later zoomen we verder in op praktische en leuke details. Uiteraard komen de leerlingen aan de beurt om hun visie op hun nieuwe gebouw te geven.

Het casco ontwerp is een prachtig vernieuwbouwplan waarbij WY.architecten de voormalige St. Odaschool aan de Kloosterstraat in Helden omtoveren tot een ruimtelijk gebouw waar de mooie groene omgeving zo in het interieur wordt binnengelaten. Een prachtig gegeven om mee aan de slag te gaan en ook het groen en de natuur in het IKC zichtbaar te maken.

Ik heb ontzettend veel zin in dit intensieve en fijne ontwerptraject om een mooi gebouwinterieur te realiseren voor alle medewerkers, leerkrachten, kinderen en hun ouders (en de mogelijke overige gebruikers) van de school van Stichting Prisma en Stichting Hoera kindercentra. Waarbij zij volgend jaar zomer het gebouw in gebruik kunnen nemen!

#interieurontwerp #schoolinterieur #onderwijshuisvesting
...

Nu we weer langzaamaan terugkeren naar het kantoor is het goed om stil te staan bij wat een goede werkomgeving betekent voor jouw medewerkers en hoe je deze kunt realiseren. In dit artikel in het Financieel Dagblad vertel ik over het belang van (dag)licht, het gebruik van kleur en goede akoestiek. En over mijn werkwijze in het ontwerpproces: het betrekken van de gebruikers en het ontwerpen van werkomgevingen in co-creatie met hen.

@rockfon_official @financieeledagblad
#interieurontwerp #rockfon #rockfoncolorall #akoestiek #interieurarchitect #kantoorinterieur #weerterugnaarkantoor
...

Volgens mij schijnt altijd de zon in Maastricht 😍☀️😍…
Vandaag ben ik in 1 van de mooiste gebouwen van 1 van mijn oudste opdrachtgevers: de Zuyd Hogeschool.

Ik presenteer het 1e ontwerpidee voor de huisvesting van International Business. Een opleiding waarbij op een hele fijne manier onderwijs wordt gegeven: in Communitys, de student centraal en de docent als coach.

#interieurontwerp #onderwijshuisvesting #schoolinterieur #mooimaastricht #maastricht #zonnigezuiden
...

Net vakliteratuur binnen voor deze vakantie. 2021 start namelijk met 2 nieuwe onderwijsprojecten!! Super trots en ontzettend veel zin in!!

#schoolinterior #onderwijshuisvesting #schoolinterieur #basisschoolinterieur #universiteitinterieur #interieurontwerp #samenwerkenaandeschoolvanmorgen @icsadviseurs #schooldomein #lovemyjob #haveawonderfulday
...

In een nieuw project heb ik deze vloer voorgesteld, een hele gave circulaire vloer van @studio_wae . Waanzinnig mooi 💖. De kleuren gaan we nog specifiek bepalen voor mijn klant. Dit zijn de staaltjes die ik vandaag kreeg, om uit te proberen 😁. #loveit

#circulair #duurzaaminterieur #upcycling @desso_carpets @interface #wonderfulday
...

Scroll naar top