Interieurarchitect Judith Muijtjens

Op 1 augustus 2013 ben ik mijn eigen ontwerpbureau ‘Wonderful Day Design’ begonnen. Als architect en interieurarchitect richt ik me op het (her)inrichten van gebouwen in de zakelijke markt. Ik houd me bezig met het ontwerpen van werkplekken (al dan niet met vernieuwde werkplekconcepten), onderwijsruimtes, ontvangstruimtes en meer verschillende verblijfruimtes.

Opleiding & werkervaring als architect

Na mijn opleiding Architectuur aan de TU/e en een aantal jaren werkervaring bij het architectenbureau Loxodrome in Venlo, heb ik vanaf 2005 als architect bij Inbo in Eindhoven gewerkt. In deze acht jaar is het zwaartepunt van mijn werk verschoven naar een specifieke fase van het architectonisch ontwerptraject: de afbouw en het interieurontwerp. Wat begon met het interieurontwerp van diverse villa’s is nu doorontwikkeld tot het ontwerpen van volledige interieurs van oa. onderwijs- en werkomgevingen.

Werkwijze van een architect

Door mijn opleiding en werkervaring als architect ben ik goed in staat om de technische eisen van een opdrachtgever en overige (technische) adviseurs te vertalen naar een ruimtelijk ontwerp.

Door mijn ervaring en gevoel voor de menselijke schaal in een interieur ben ik goed in gesprekken met de gebruikers en voel ik goed aan hoe ik hun wensen vorm kan geven.

De zachte kant van de gebruikers is weleens in conflict met de harde eisen van een opdrachtgever. Bij de benadering van deze zachte kant spreken we meer over gevoel, over sfeer, over je thuis voelen. Bij de harde kant praten we meer over de techniek, het budget en de planning. Ik ben goed in staat om hier de optimale balans tussen te vinden voor de specifieke vraag van de klant. Door mijn passie voor het vak ben ik zeer betrokken en zet ik altijd dat stapje extra wat nodig kan zijn om te realiseren wat we samen voor ogen hebben. Dit kunnen mijn opdrachtgevers tot nu toe allemaal beamen.

Judith Muijtjens interieurarchitect kantoor Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.
Scroll naar boven