Interieurarchitect kantoor

Bent u op zoek naar een ervaren interieurarchitect om uw kantoorruimte te transformeren? Wilt u ervoor zorgen dat uw werkomgeving perfect aansluit bij de behoeften en wensen van uw team?

Welkom bij Wonderfulday Design, gevestigd in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in interieurontwerp voor de zakelijke sector, inclusief kantoren, onderwijsfaciliteiten en zorginstellingen. Ons bureau, opgericht in 2013 door Judith Muijtjens, staat bekend om het creëren van inspirerende en functionele werkomgevingen die de productiviteit en het welzijn van gebruikers optimaliseren.

Onze benadering van interieurontwerp is uniek en gericht op het centraal stellen van de gebruiker. Judith Muijtjens, met meer dan tien jaar ervaring, heeft een speciale aanpak ontwikkeld die draait om het begrijpen en integreren van de wensen van de gebruiker in elk ontwerp.

Judith deelt haar filosofie: “Als architect en interieurontwerper focus ik me op het transformeren van zakelijke ruimtes, waaronder werkplekken, innovatieve kantoorconcepten, leslokalen, receptiegebieden en andere verblijfsruimtes. Mijn ontwerpproces draait om de gebruiker van deze ruimtes. Ik streef ernaar om hun identiteit, gevoel en ervaring te versterken door middel van mijn ontwerpen. Zonder de input en betrokkenheid van de gebruiker zou mijn werk niet tot stand komen. Elk project dat ik aanpak, wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van kleuren, materialen en vormen, afgestemd op de unieke behoeften van de opdrachtgever en gebruiker.”

Interieurontwerp kantoor

Het kantoor moet een dynamische en stimulerende omgeving zijn – een plek waar collega’s samenkomen om ideeën te delen en samen te werken, zelfs tijdens de drukste dagen.

In mijn ontwerpproces staat de betrokkenheid van de toekomstige gebruikers centraal. Ik ga in gesprek om inzicht te krijgen in hun huidige werkpraktijken en om hun visie op de ideale werkomgeving te verkennen.

Het ontwerpen van werkruimtes draait om het vinden van de juiste balans, die sterk afhankelijk is van de aard en cultuur van een organisatie. De behoeften van een extravert commercieel bedrijf verschillen bijvoorbeeld van die van een meer introvert, technologiegericht IT-bedrijf. Tijdens het ontwerpproces worden al deze nuances zorgvuldig afgewogen.

In de afgelopen decennia heb ik diverse werkplekconcepten zien evolueren, zoals “het nieuwe werken 1.0 – 2.0,” “Workplace innovation,” “Activity Based,” “Hybride werken,” en meer. Elk concept bracht zijn eigen inzichten met zich mee. In de jaren ’90 en ’00 lag de nadruk vaak op kostenbesparing, wat resulteerde in kantoortuinen die later werden bekritiseerd vanwege de constante drukte en afleiding.

Gelukkig groeit het besef bij bedrijven dat dit niet de meest effectieve werkomgeving is. Men begint te denken aan alternatieve benaderingen: hoe creëren we een werkomgeving die niet alleen efficiënt is, maar ook de identiteit van ons bedrijf weerspiegelt?

Vaak betekent dit niet minder kantoorruimte, maar juist slim gebruikmaken van bestaande ruimte. Naast traditionele (flexibele) werkplekken is er behoefte aan ruimtes voor concentratie, rustig bellen of online vergaderingen.

De COVID-19-pandemie heeft dit proces versneld en het bewustzijn van het belang van een gezonde en aangename werkomgeving versterkt. Medewerkers zijn nu gewend om op verschillende locaties te werken, zoals thuis of bij klanten, waardoor het kantoor een aanvullende rol krijgt als ontmoetingsplaats en inspiratiebron.

Judith Muijtjens interieurarchitect kantoor Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerp kantoor Rockfon in Roermond

Interieurontwerp voor diverse andere werkomgevingen

Scroll naar boven