Interieuradvies

Zoekt u professioneel advies voor de inrichting van uw kantoor, school of zorginstelling?

Wonderfulday Design, een interieurarchitectenbureau gevestigd in Eindhoven, specialiseert zich in interieuradvies voor de zakelijke sector, waaronder kantoren, onderwijsinstellingen en zorgfaciliteiten. Opgericht in 2013 door Judith Muijtjens, is ons bureau toegewijd aan het creëren van werkomgevingen die zowel functioneel als aangenaam zijn voor de gebruikers. Ons ontwerpfilosofie draait om het centraal stellen van de gebruiker, wat resulteert in unieke ontwerpen die perfect passen bij hun specifieke behoeften.

Met meer dan tien jaar ervaring heeft Judith een eigen, unieke ontwerpbenadering ontwikkeld waarbij de nadruk ligt op de gebruiker:

“Als architect en interieurarchitect richt ik me op het (her)inrichten van gebouwen in de zakelijke sector. Mijn werk omvat het ontwerpen van werkplekken, het implementeren van innovatieve werkplekconcepten, inrichting van onderwijsruimtes, ontvangstgebieden en diverse andere verblijfsruimtes. Gedurende mijn ontwerpproces staat de gebruiker van deze gebouwen centraal. Ik ben gefocust op het versterken van de identiteit, het gevoel en de beleving van de gebruiker in mijn ontwerp. Zonder de input en invloed van de gebruiker zou mijn ontwerp niet tot stand komen. Elk ontwerp van mij is daardoor uniek. Mijn projecten weerspiegelen een rijkdom aan kleur, materiaal, vorm en de unieke wensen van onze opdrachtgevers of gebruikers.”

Interieuradvies kantoren

Het creëren van een fijne kantooromgeving is van cruciaal belang voor alle gebruikers van deze omegving. Het moet een plek zijn waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waarop drukke dagen ook efficiënt gewerkt kan worden.

Wonderful day design hecht er altijd veel waarde aan om de gebruikers van de ruimte te betrekken bij het ontwerpproces. Zij geven waardevolle input over hun huidige werkgewoontes en hun visie op de ideale, toekomstige werkomgeving.

Wanneer het aankomt op het ontwerpen van werkruimtes, draait alles om het vinden van de juiste balans. Deze balans omvat aspecten zoals werk en privé, focus en interactie, en werk en ontspanning. De specifieke richting van deze balans is sterk afhankelijk van de kernwaarden en identiteit van een organisatie. Wat geschikt is voor een extraverte commerciële onderneming verschilt aanzienlijk van wat passend is voor bijvoorbeeld een meer introvert, op interne zaken gericht high tech IT-bedrijf. Deze overwegingen zijn allemaal cruciaal in het ontwerpproces voor kantoren en werkomgevingen.

Interieuradvies onderwijs

Een onderwijsomgeving moet een plek zijn waar leerlingen en studenten zich volledig kunnen ontplooien, waar ze zich welkom voelen en waar hun groei optimaal wordt gestimuleerd. De inrichting van deze ruimtes kan hierbij op diverse manieren ondersteunen. Samen met alle betrokkenen zoeken we naar de beste oplossingen.

Dit proces begint met het organiseren van workshops, waarbij we in gesprek gaan met verschillende belanghebbenden. Allereerst betrekken we de leerkrachten of docenten, maar we vergeten ook niet de medewerkers die zich bezighouden met beleid en faciliteiten. Bovendien hechten we er veel waarde aan om een dialoog aan te gaan met de leerlingen, ongeacht of ze kinderen zijn in het basisonderwijs of studenten aan een universiteit. Zij hebben vaak een scherp inzicht in wat ze nodig hebben en wat wel of niet werkt in hun leeromgeving, aangezien zij deze ruimtes intensief zullen gebruiken.

Het ontwerpproces van deze ruimtes is een gezamenlijke inspanning. We luisteren naar de inbreng van alle betrokkenen, delen inspirerende beelden en praktijkvoorbeelden, en bespreken de mogelijkheden. Het is belangrijk om te beoordelen wat wel en wat niet past binnen de visie van de onderwijsinstelling. Vaak maken we gebruik van 3D-modellen om de beoogde ruimtes visueel voor te stellen en de mogelijkheden te verkennen. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is zeer hoog; iedereen is gepassioneerd en toegewijd aan hun vak. Dit leidt altijd tot buitengewoon bijzondere projecten.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerp voor diverse werk- en onderwijsomgevingen

Scroll naar boven