Interieurarchitect Breda

Wonderfulday Design is een veelbelovend interieurarchitectenbureau gevestigd in de regio Noord-Brabant, dat zich toelegt op het ontwerpen van zakelijke omgevingen. Onze specialisatie omvat interieurontwerpen voor kantoren, onderwijsinstellingen en zorgfaciliteiten, waarbij we aanzienlijke expertise hebben opgebouwd in deze sectoren. Wat ons onderscheidt, is onze onwrikbare toewijding aan het centraal stellen van de gebruiker bij elk project, wat resulteert in op maat gemaakte, functionele ontwerpen die voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van onze gewaardeerde klanten.

Onze oprichter, Judith Muijtjens, heeft een unieke ontwerpbenadering ontwikkeld, waarbij de focus ligt op de gebruikerservaring. Hierdoor kunnen we niet alleen esthetisch aantrekkelijke, maar ook praktische interieurontwerpen realiseren die naadloos aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en de comfortbehoeften van onze klanten.

“Als architect en interieurontwerper specialiseer ik me in de transformatie van commerciële panden, waaronder kantoren met innovatieve werkplekconcepten, onderwijsruimtes, receptiegebieden en diverse andere leef- en werkruimtes. Mijn ontwerpfilosofie is gericht op het versterken van de identiteit, het gevoel en de ervaring van de gebruikers. Samenwerking met de opdrachtgever of gebruiker staat centraal in het ontwerpproces, waarbij hun unieke wensen en behoeften als leidraad dienen. Dit resulteert in unieke ontwerpen die gekenmerkt worden door een rijke diversiteit in kleur, materiaal en vorm.”

Als u op zoek bent naar een betrouwbare interieurarchitect in de regio Breda voor uw zakelijke projecten en waarde hecht aan een benadering die de gebruiker in het middelpunt plaatst, dan is Wonderful day Design de ideale keuze. Wij zullen samen met u werken om interieurontwerpen te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook optimaal functioneren en uw zakelijke doelen ondersteunen.

Interieurarchitect Breda | kantoor

Een kantoorruimte moet fungeren als een aangename omgeving waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar op drukke dagen efficiënt gewerkt kan worden.

Bij het ontwerpen van kantoorruimtes hecht ik grote waarde aan het betrekken van gebruikers en het verzamelen van hun input over hun gebruikelijke werkmethoden en hun visie op de ideale werkomgeving in de toekomst.

Het ontwerpen van werkplekken vereist het vinden van de juiste balans: een harmonie tussen werk en privé, concentratie en interactie, en werk en ontspanning. Deze balans varieert sterk afhankelijk van het DNA en de identiteit van een bedrijf of organisatie. Voor een extravert commercieel bedrijf ziet deze balans er anders uit dan voor bijvoorbeeld een meer gefocust, intern gericht high-tech IT-bedrijf. Al deze aspecten moeten in aanmerking worden genomen tijdens het ontwerpproces voor een kantoor- of werkomgeving.

Interieurarchitect Breda | scholen

Een onderwijsgebouw of -ruimte moet dienen als een omgeving waarin leerlingen en studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen, zich comfortabel voelen en gestimuleerd worden in hun groei. De inrichting speelt een cruciale rol bij het bereiken van deze doelen. In samenwerking met alle belanghebbenden onderzoeken we de meest geschikte benaderingen.

Dit wordt bereikt door het organiseren van workshops met diverse belanghebbenden, in het bijzonder docenten en medewerkers die betrokken zijn bij beleidsvorming en faciliteiten. Bovendien benadruk ik het belang van gesprekken met leerlingen, ongeacht hun onderwijsniveau, aangezien zij vaak waardevolle inzichten hebben over wat ze nodig hebben en wat wel of niet werkt in hun leeromgeving. Immers, zij zijn degenen die de ruimtes intensief zullen gebruiken.

Samen met de betrokkenen ontwerp ik de ruimtes door naar hen te luisteren, inspiratiebeelden en voorbeelden te delen en gezamenlijk te bespreken wat al dan niet in lijn is met de schoolvisie. Vaak wordt een 3D-model gebruikt om de ruimtes te visualiseren en de mogelijkheden te verkennen. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is opmerkelijk hoog; iedereen is gepassioneerd en toegewijd aan hun vak. Dit leidt consequent tot zeer bijzondere projecten.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerp voor diverse kantoren en scholen

Scroll naar boven