Interieurarchitect Tilburg

Als je op zoek bent naar een interieurarchitect of binnenhuisarchitect in de regio Tilburg, dan is Wonderfulday design een veelbelovende keuze. Wonderfulday design is een (interieur)architectenbureau dat zich specialiseert in interieurontwerp voor de zakelijke sector, waaronder kantoren, onderwijsinstellingen en zorgfaciliteiten. Het bureau werd opgericht in 2013 door Judith Muijtjens en heeft zich toegewijd aan het creëren van aangename werkomgevingen voor de gebruikers van deze gebouwen.

Wat Wonderful day design onderscheidt, is hun sterke focus op de gebruiker. Elk interieurontwerp is uniek en op maat gemaakt om de specifieke behoeften van de gebruiker te vervullen. Judith Muijtjens, de oprichter, heeft in de afgelopen tien jaar een specifieke ontwerpbenadering ontwikkeld waarbij de gebruiker centraal staat. Haar ontwerpfilosofie draait om het versterken van de identiteit, het gevoel en de beleving van de gebruiker in de ruimte. Zonder de input en invloed van de gebruiker zou haar ontwerp niet tot stand komen. Hierdoor zijn de projecten van Wonderfulday design gekenmerkt door diversiteit in kleur, materiaal en vorm, evenals de unieke wensen van de opdrachtgever of gebruiker.

Als je op zoek bent naar een interieurarchitect die de gebruiker centraal stelt en unieke, op maat gemaakte ontwerpen creëert voor zakelijke omgevingen, kijk dan vooral naar ons portfolio en laat je inspiren voor jouw nieuwe interieur!

Interieuradvies kantoor

Een kantoorruimte moet een aangename omgeving zijn, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar er op drukke dagen efficiënt gewerkt kan worden.

Bij het ontwerpen van kantoorruimtes hecht ik er altijd waarde aan om de gebruikers te betrekken en hun inbreng te verzamelen over hoe ze gewend zijn te werken, maar ook over hun visie op de ideale werkomgeving in de toekomst.

Het ontwerpen van werkplekken draait om het vinden van de juiste balans: een balans tussen werk en privé, tussen concentratie en interactie, tussen werk en ontspanning. De mate waarin deze balans wordt nagestreefd, hangt sterk af van het DNA en de identiteit van een bedrijf of organisatie. Voor een extravert commercieel bedrijf ziet deze balans er heel anders uit dan voor bijvoorbeeld een meer gefocust, intern gericht high-tech IT-bedrijf. Al deze aspecten moeten in overweging worden genomen tijdens het ontwerpproces voor een kantoor- of werkomgeving.

Interieuradvies scholen

Een onderwijsgebouw of -ruimte moet fungeren als een omgeving waarin leerlingen en studenten zich optimaal kunnen ontplooien, waar ze zich thuis voelen en waar hun groei wordt gestimuleerd. De inrichting kan op verschillende manieren bijdragen aan deze doelen. Samen met alle belanghebbenden verkennen we de beste opties.

Dit bereik ik door workshops te organiseren met verschillende stakeholders, in de eerste plaats leerkrachten/docenten, maar ook medewerkers die betrokken zijn bij beleidsvorming en facilitaire zaken. Bovendien hecht ik er altijd waarde aan om in gesprek te gaan met leerlingen, ongeacht of ze zich bevinden in het primair onderwijs of op de universiteit. Zij hebben vaak heldere inzichten in wat ze nodig hebben en wat wel of niet werkt in hun onderwijsomgeving. Immers, zij zullen de ruimtes het intensiefst benutten.

Samen met de betrokkenen ontwerp ik de ruimtes door naar hen te luisteren, inspiratiebeelden en voorbeelden te delen en gezamenlijk te bespreken wat wel en niet binnen de schoolvisie past. Vaak helpt een 3D-model om de ruimtes te visualiseren en de mogelijkheden te verkennen. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is buitengewoon hoog; iedereen is gepassioneerd en betrokken bij zijn of haar vak. Dit leidt consequent tot zeer bijzondere projecten.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerp regio Tilburg

Interieurontwerp Interieurarchitect Tilburg University Deprez
Interieurontwerp Tilburg University Deprez
Interieurarchitect Tilburg TIAS
Interieurarchitect TIAS Tilburg
Interieurontwerp kantoor BrabantKennis Mindlabs Tilburg
Interieurarchitect BrabantKennis Tilburg
Interieurontwerp Bibliotheek Tilburg University
Interieurontwerp Tilburg University Bibiliotheek

Interieurontwerp voor diverse kantoren en scholen

Scroll naar boven