Interieurarchitect

Bent u op zoek naar een professionele interieurarchitect of binnenhuisarchitect voor een nieuw interieurontwerp voor uw kantoor, onderwijs- of zorginstelling?

Wonderfulday Design is een gerenommeerd architectenbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van interieurs voor de zakelijke sector. Onze focus ligt op kantoorruimtes, onderwijsinstellingen en zorgfaciliteiten. Opgericht in 2013 door Judith Muijtjens, streeft ons bureau ernaar om de gebruikers van deze gebouwen een inspirerende en aangename werkomgeving te bieden.

Bij Wonderfulday Design staat de gebruiker altijd centraal in het ontwerpproces. Elk interieurontwerp is maatwerk, toegespitst op de specifieke behoeften en wensen van de opdrachtgever. Judith heeft in de afgelopen tien jaar een unieke ontwerphouding ontwikkeld, waarbij ze zich concentreert op het herinrichten van zakelijke gebouwen. Ze houdt zich bezig met het ontwerpen van werkplekken, het implementeren van innovatieve werkplekconcepten, het optimaliseren van onderwijsruimtes, en het creëren van uitnodigende ontvangstruimtes en diverse andere verblijfsruimtes.

De ontwerpen van Judith weerspiegelen de identiteit, het gevoel en de beleving van de gebruikers, en ze worden versterkt door een harmonieuze combinatie van kleur, materiaal en vorm. De unieke wensen van onze opdrachtgevers en eindgebruikers spelen een essentiële rol in elk project. Kortom, een ontwerp van Wonderfulday Design is altijd uniek en afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten.

Interieurarchitect kantoren

Het kantoor dient te fungeren als een aangename ruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, terwijl het ook geschikt is voor productief werken, zelfs op drukke dagen.

Mijn benadering omvat altijd actieve betrokkenheid van de gebruikers, waarbij zij input leveren over hun gebruikelijke werkmethoden en tevens hun ideale, toekomstige werkomgeving bespreken.

Het essentiële doel bij het ontwerpen van werkplekken is het vinden van de juiste balans: het creëren van harmonie tussen werk en privé, tussen momenten van concentratie en interactie, en tussen werk en ontspanning. Deze balans verschilt sterk afhankelijk van het unieke DNA en de identiteit van een bedrijf of instelling. Voor een extravert commercieel bedrijf ziet deze balans er vanzelfsprekend anders uit dan voor een meer gefocust, intern gericht high-tech IT-bedrijf. Al deze aspecten zijn van cruciaal belang tijdens het ontwerpproces voor een kantoor of werkomgeving en dienen zorgvuldig te worden overwogen.

Interieurarchitect onderwijs

Een onderwijsgebouw of -ruimte dient als een omgeving waar leerlingen en studenten optimaal kunnen gedijen, waar ze zich comfortabel voelen en waar ze hun maximale groeipotentieel kunnen bereiken. De inrichting van deze ruimtes kan op diverse manieren bijdragen aan dit doel. Samen met alle betrokkenen werken we aan de beste keuzes om dit te verwezenlijken.

Mijn aanpak omvat het organiseren van workshops met verschillende belanghebbenden. Dit begint met de leerkrachten/docenten, maar strekt zich uit tot medewerkers die zich bezighouden met beleidsvraagstukken en facilitaire zaken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het aangaan van een dialoog met leerlingen, of het nu gaat om kinderen in het basisonderwijs of studenten aan de universiteit. Zij hebben vaak inzicht in wat ze nodig hebben en wat wel of niet effectief is in hun onderwijsomgeving. Uiteindelijk zijn zij degenen die deze ruimtes het intensiefst zullen gebruiken.

De ontwerpen voor deze ruimtes ontstaan in nauwe samenwerking met alle betrokkenen. Door te luisteren, het delen van inspiratiebeelden en voorbeelden, en het gezamenlijk bespreken van mogelijkheden, bepalen we wat wel en wat niet past binnen de visie van de onderwijsinstelling. Vaak helpt een 3D-model om de ruimtes te visualiseren en de beschikbare opties te verduidelijken. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is buitengewoon hoog, met een overvloed aan passie voor hun vakgebied. Dit leidt consequent tot opmerkelijke en inspirerende projecten.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerpen voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen

Scroll naar boven