Interieurarchitect Venlo

Wonderful day design is een veelbelovend interieurarchitectenbureau gericht op zakelijke omgevingen. Ze zijn gespecialiseerd in interieurontwerp voor kantoren, onderwijs- en zorginstellingen en hebben inmiddels veel expertise in deze sectoren. Het bureau richt zich op de behoeften van de gebruikers en creëren op die manier unieke, op maat gemaakte ontwerpen. Dit is een belangrijk onderscheidend kenmerk.

Judith Muijtjens, de oprichter, heeft een specifieke ontwerpbenadering ontwikkeld waarbij de gebruiker centraal staat.

“Als architect en interieurarchitect richt ik mij op het herinrichten van zakelijke panden, waaronder werkplekken met innovatieve werkplekconcepten, onderwijsruimtes, ontvangstruimtes en diverse andere verblijfsruimtes. Mijn ontwerpfilosofie draait om het versterken van de identiteit, het gevoel en de beleving van de gebruiker. Het ontwerp ontstaat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever of gebruiker, waarbij hun unieke wensen en behoeften de leidraad vormen. Hierdoor zijn al mijn ontwerpen altijd onderscheidend en kenmerken zich door een rijke variatie in kleur, materiaal en vorm.”

Dit resulteert in interieurontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Als je op zoek bent naar een interieurarchitect in de regio Venlo voor zakelijke projecten en waarde hecht aan een benadering waarbij de gebruiker centraal staat, is Wonderful day design zeker de moeite waard om te overwegen. 

Interieuradvies kantoor

Een kantoorruimte moet dienen als een plezierige omgeving, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar er op drukke dagen efficiënt gewerkt kan worden.

Bij het ontwerpen van kantoorruimtes vind ik het van groot belang om de gebruikers te betrekken en hun input te verzamelen over hun gebruikelijke werkmethoden, evenals hun visie op de ideale werkomgeving in de toekomst.

Het ontwerpen van werkplekken vereist het vinden van de juiste balans: een harmonie tussen werk en privé, tussen concentratie en interactie, en tussen werk en ontspanning. De mate waarin deze balans wordt nagestreefd, is sterk afhankelijk van het DNA en de identiteit van een bedrijf of organisatie. Voor een extravert commercieel bedrijf ziet deze balans er heel anders uit dan voor bijvoorbeeld een meer gefocust, intern gericht high-tech IT-bedrijf. Al deze aspecten moeten in overweging worden genomen tijdens het ontwerpproces voor een kantoor- of werkomgeving.

Interieuradvies scholen

Een onderwijsgebouw of -ruimte moet fungeren als een omgeving waarin leerlingen en studenten zich optimaal kunnen ontplooien, waar ze zich thuis voelen en waar hun groei wordt gestimuleerd. De inrichting kan op diverse manieren bijdragen aan het bereiken van deze doelen. Samen met alle belanghebbenden onderzoeken we de meest geschikte opties.

Dit realiseer ik door workshops te organiseren met verschillende stakeholders, in de eerste plaats leerkrachten/docenten, maar ook medewerkers die betrokken zijn bij beleidsvorming en facilitaire zaken. Bovendien hecht ik er altijd waarde aan om in gesprek te gaan met leerlingen, ongeacht of ze zich bevinden in het primair onderwijs of op de universiteit. Zij beschikken vaak over heldere inzichten in wat ze nodig hebben en wat wel of niet werkt in hun onderwijsomgeving. Immers, zij zullen de ruimtes het intensiefst benutten.

Samen met de betrokkenen ontwerp ik de ruimtes door naar hen te luisteren, inspiratiebeelden en voorbeelden te delen en gezamenlijk te bespreken wat wel of niet binnen de schoolvisie past. Vaak helpt een 3D-model om de ruimtes te visualiseren en de mogelijkheden te verkennen. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is buitengewoon hoog; iedereen is gepassioneerd en betrokken bij zijn of haar vak. Dit resulteert consequent in zeer bijzondere projecten.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerp regio Tilburg

Interieurontwerp Interieurarchitect Tilburg University Deprez
Interieurontwerp Tilburg University Deprez
Interieurarchitect Tilburg TIAS
Interieurarchitect TIAS Tilburg
Interieurontwerp kantoor BrabantKennis Mindlabs Tilburg
Interieurarchitect BrabantKennis Tilburg
Interieurontwerp Bibliotheek Tilburg University
Interieurontwerp Tilburg University Bibiliotheek

Interieurontwerp voor diverse kantoren en scholen

Scroll naar boven