Samenwerking

Eindhoven HTCE_IP S_P08942_VF_samenwerkingOntwerp en bouwen doe je niet alleen. In een ontwerptraject is het goed om al vanaf een vroeg stadium alle betrokkenen om tafel te hebben om de beste keuzes te maken. Op technisch gebied, maar ook op het gebied van aanverwante disciplines.

Founded By All
Vanaf 1 maart 2014 ben ik lid van Founded By All. Deze coöperatie heeft als doel ondernemers die actief zijn op het grensvlak van design en techniek te helpen excelleren en hun ondernemerssucces te versnellen en vergroten. De coöperatieve organisatie creëert kansen voor alle leden. Er wordt een professioneel klimaat geschapen dat gericht is op samenwerking en netwerkdeling worden kansen gecreëerd om opdrachten uit te voeren bij interessante klanten. Samen hebben we werkplekken op de vijfde verdieping van het Klokgebouw op het inspirerende Strijp-S in Eindhoven

Ervaring
Tijdens projecten in het verleden heb ik vakgenoten leren kennen waarbij dit samenwerken leiden tot een beter eindresultaat. Mensen die elkaar versterken en daardoor het ontwerp, het proces, het product en het eindresultaat uiteindelijk beter maken. In mijn huidige projecten kan ik deze mensen aanspreken en vragen om mee te denken en mee te werken indien nodig. Zo ontstaat een netwerk met mensen die met elkaar verbonden zijn door één doel: het ontwerpen en realiseren van uw vraag.