Binnenhuisarchitect Eindhoven

Ben je op zoek naar een interieurarchitect of binnenhuisarchitect in de regio Eindhoven?

Wonderful day design is een gerenommeerd architectenbureau gevestigd in Eindhoven, gespecialiseerd in binnenhuisarchitectuur voor de zakelijke sector, waaronder kantoren, onderwijs- en zorginstellingen. Het bureau, opgericht in 2013 door Judith Muijtjens, heeft als voornaamste doel om gebruikers van deze gebouwen een aangename en functionele werkomgeving te bieden. De kern van hun ontwerpfilosofie ligt in het centraal stellen van de gebruiker, wat resulteert in unieke, op maat gemaakte ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant.

Judith heeft gedurende de afgelopen 10 jaar een eigen unieke ontwerpbenadering ontwikkeld, waarbij de gebruiker centraal staat:

“Als binnenhuisarchitect concentreer ik me op het ontwerpen en herinrichten van gebouwen in de zakelijke sector. Mijn focus ligt op het creëren van werkplekken (al dan niet met innovatieve werkplekconcepten), onderwijsruimtes, ontvangstgebieden en diverse verblijfsruimten. Tijdens mijn ontwerpproces staat de gebruiker van deze gebouwen altijd op de eerste plaats. De identiteit, emotie en beleving van de gebruiker worden versterkt in mijn ontwerpen. Zonder de input van de gebruiker zou mijn ontwerp niet tot stand komen. Dit resulteert in unieke ontwerpen die variëren in kleur, materiaal, vorm en die volledig afgestemd zijn op de specifieke wensen van de opdrachtgever of gebruiker.”

Indien je op zoek bent naar een getalenteerde binnenhuisarchitect met oog voor de gebruikerservaring en unieke, op maat gemaakte ontwerpen, neem dan gerust contact op met Wonderful day design in Eindhoven voor verdere informatie en samenwerking.

Binnenhuisarchitect Eindhoven | kantoor

Het doel is om het kantoor een aangename omgeving te maken, waar mensen kunnen samenkomen en communiceren, maar ook waar er efficiënt gewerkt kan worden, zelfs op drukke dagen. De binnenhuisarchitect streeft ernaar om de gebruikers actief te betrekken bij het ontwerpproces. Tijdens dit proces verzamel ik waardevolle inzichten over bestaande werkroutines en, nog belangrijker, over de ideale toekomstige werkstijl.

Het ontwerpen van werkomgevingen draait om het vinden van de juiste balans. Dit betekent het creëren van harmonie tussen verschillende elementen, zoals werk en privé, concentratie en interactie, en arbeid en ontspanning. De specifieke richting waarin deze balans verschuift, is sterk afhankelijk van het DNA en de identiteit van het bedrijf of de instelling. Voor een dynamisch en extravert commercieel bedrijf zal deze balans er anders uitzien dan voor een meer gefocust, intern georiënteerd high tech IT-bedrijf. Al deze factoren worden grondig onderzocht en geïntegreerd in het ontwerpproces voor een kantoor- of werkomgeving, om ervoor te zorgen dat het resultaat naadloos aansluit bij de unieke behoeften en cultuur van de organisatie. De binnenhuisarchitect zorgt ervoor dat de ontworpen ruimte niet alleen functioneel, maar ook representatief is voor de identiteit van het bedrijf of de instelling.

Binnenhuisarchitect Eindhoven | scholen

Een onderwijsgebouw of -ruimte moet fungeren als een omgeving waar leerlingen en studenten hun volledige potentieel kunnen bereiken, zich comfortabel voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. De binnenhuisarchitect speelt hierin een cruciale rol en kan op diverse manieren ondersteuning bieden. Samen met alle betrokkenen streven we ernaar de beste keuzes te maken in dit opzicht.

Dit bereiken we door workshops te organiseren waarin verschillende belanghebbenden deelnemen. Dit omvat in de eerste plaats de leerkrachten en docenten, maar ook medewerkers die betrokken zijn bij beleidszaken en facilitair management. Bovendien zoek ik altijd actief de dialoog met leerlingen, of het nu kinderen zijn in het primair onderwijs of studenten op een universiteit. Zij hebben vaak een scherp inzicht in wat ze nodig hebben en wat wel of niet werkt in hun onderwijsomgeving. Zij zijn tenslotte degenen die de ruimtes intensief zullen gebruiken.

De ruimtes worden in nauwe samenwerking met alle betrokkenen ontworpen. Dit gebeurt door te luisteren naar hun behoeften, door inspirerende beelden en voorbeelden te presenteren en samen te bespreken wat wel en wat niet past binnen de visie van de onderwijsinstelling. Vaak wordt gebruik gemaakt van 3D-modellen om de visie te visualiseren en om de mogelijkheden binnen de ruimtes te tonen. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is buitengewoon hoog, en iedereen is vol passie en toewijding aan hun vak. Dit leidt steevast tot buitengewone en opmerkelijke projecten op het gebied van binnenhuisarchitectuur voor onderwijsinstellingen.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerp in regio Eindhoven

Interieurarchitect Eindhoven HTCO
Interieur Eindhoven Bèta HTCE
Interieurarchitect Eindhoven Catalyst TU/e
Interieur Eindhoven Catalyst TU/e
Interieurontwerp restaurant en kantoor Place for Bizz Eindhoven
Interieur Eindhoven Place4Bizz
Interieur Eindhoven Fontys

Interieurontwerp voor diverse kantoren en scholen

Scroll naar boven