Interieurarchitect Roermond

Bent u op zoek naar een getalenteerde interieurarchitect of binnenhuisarchitect in de regio Roermond?

Wonderfulday Design is een gerenommeerd architectenbureau, opgericht in 2013 door Judith Muijtjens, dat zich specialiseert in interieurontwerp voor de zakelijke sector. Onze expertise omvat het ontwerpen van kantoren, onderwijsinstellingen en zorginstellingen met als doel het creëren van aangename en functionele werkomgevingen.

Bij Wonderfulday Design staat de gebruiker altijd centraal in ons ontwerpproces. Wij geloven dat elk project uniek is en benaderen het als een maatwerkopdracht voor de specifieke gebruiker. Judith heeft in de afgelopen tien jaar een eigen ontwerpfilosofie ontwikkeld die deze benadering weerspiegelt:

“Als architect en interieurarchitect richt ik mij op het herinrichten van zakelijke panden, waaronder werkplekken met innovatieve werkplekconcepten, onderwijsruimtes, ontvangstruimtes en diverse andere verblijfsruimtes. Mijn ontwerpfilosofie draait om het versterken van de identiteit, het gevoel en de beleving van de gebruiker. Het ontwerp ontstaat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever of gebruiker, waarbij hun unieke wensen en behoeften de leidraad vormen. Hierdoor zijn al mijn ontwerpen altijd onderscheidend en kenmerken zich door een rijke variatie in kleur, materiaal en vorm.”

Bij Wonderfulday Design streven we ernaar om uw visie te realiseren en een inspirerende, op maat gemaakte interieurontwerpoplossing te bieden voor uw zakelijke projecten. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we uw project tot leven kunnen brengen.

Interieurarchitect Roermond - kantoor

Het creëren van een kantooromgeving die zowel inspirerend als functioneel is, is van essentieel belang. Het kantoor moet een ruimte zijn waar collega’s elkaar kunnen ontmoeten, maar waar ook op drukke dagen ongestoord kan worden gewerkt.

Bij mijn ontwerpaanpak betrek ik altijd de gebruikers om inzichten te verzamelen over hun huidige manier van werken, maar ook om hun visie op de ideale toekomstige werkomgeving te verkrijgen.

Het kernprincipe bij het ontwerpen van werkplekken is het vinden van de juiste balans. Deze balans omvat verschillende aspecten, waaronder de harmonie tussen werk en privé, de afstemming tussen concentratie en interactie, en de integratie van werk en ontspanning. De specifieke richting van deze balans is sterk afhankelijk van de unieke identiteit en het DNA van een bedrijf of organisatie. Voor een extravert commercieel bedrijf zal deze balans er heel anders uitzien dan voor bijvoorbeeld een meer gefocust, intern gericht high-tech IT-bedrijf. Deze nuances zijn allemaal van cruciaal belang en dienen zorgvuldig te worden overwogen tijdens het ontwerpproces voor kantoor- en werkomgevingen.

Bij Wonderfulday Design is ons doel om maatwerkoplossingen te bieden die naadloos aansluiten bij de behoeften en identiteit van uw bedrijf, zodat uw kantooromgeving niet alleen functioneel is, maar ook een bron van inspiratie en efficiëntie voor uw team. Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan over het optimaliseren van uw werkomgeving. Samen kunnen we een kantoor creëren dat de perfecte balans biedt voor uw unieke organisatie.

Interieurarchitect Roermond - scholen

Een onderwijsgebouw of -ruimte dient te fungeren als een omgeving waar leerlingen en studenten zich volledig kunnen ontplooien, waar ze zich welkom voelen en waar ze hun maximale groeipotentieel kunnen bereiken. De inrichting van deze ruimtes kan op diverse manieren bijdragen aan dit doel. Samen met alle betrokken partijen streven we naar de beste keuzes in dit opzicht.

Mijn aanpak om dit te realiseren omvat het organiseren van workshops met diverse belanghebbenden, zoals leerkrachten, docenten, beleidsmedewerkers en facilitair personeel. Daarnaast is het essentieel om in gesprek te gaan met de leerlingen zelf, ongeacht of het kinderen in het basisonderwijs zijn of studenten aan een universiteit. Zij hebben vaak waardevolle inzichten in wat ze nodig hebben en wat wel of niet effectief is in hun leeromgeving. Uiteindelijk zijn zij degene die de ruimtes het intensiefst zullen benutten.

Samen met alle betrokkenen werk ik aan het ontwerpen van deze ruimtes. Dit gebeurt door te luisteren, het delen van inspiratiebeelden en voorbeelden, en het gezamenlijk bespreken van de mogelijkheden. Ik onderzoek wat wel en niet binnen de onderwijsvisie van de school past. Vaak maak ik gebruik van 3D-modellen om te visualiseren hoe de ruimtes eruit zullen zien en welke flexibiliteit ze bieden. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is doorgaans zeer hoog, en iedereen zet zich vol passie en toewijding in voor zijn of haar vak. Dit resulteert steevast in uitzonderlijke en unieke projecten die perfect aansluiten bij de behoeften en visie van de onderwijsinstelling.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.

Interieurontwerp kantoor Rockfon in Roermond

Scroll naar boven