Interieurarchitect Sittard

Bent u op zoek naar een interieurarchitect of binnenhuisarchitect in de regio Sittard?

Wonderfulday Design is een toonaangevend (interieur)architectenbureau dat zich toelegt op interieurontwerp voor de zakelijke sector, waaronder kantoren, onderwijsinstellingen en zorgvoorzieningen. Het bureau werd opgericht in 2013 door Judith Muijtjens. Al onze interieurontwerpen zijn ontwikkeld met het welzijn van de gebruikers van deze gebouwen als topprioriteit. Door de nadruk te leggen op de wensen en behoeften van de gebruikers, creëren we unieke ontwerpen die als een maatpak passen bij elke specifieke situatie.

Judith heeft in de afgelopen tien jaar een specifieke ontwerpbenadering ontwikkeld waarbij de gebruiker centraal staat:

“Als architect en interieurarchitect concentreer ik me op het ontwerpen en herinrichten van gebouwen in de zakelijke sector. Mijn werk omvat het ontwerpen van werkplekken, al dan niet met innovatieve werkplekconcepten, onderwijsruimtes, ontvangstruimtes en diverse verblijfsruimten. In mijn ontwerpproces staat de gebruiker van deze gebouwen altijd centraal. Ik versterk de identiteit, het gevoel en de beleving van de gebruiker in mijn ontwerpen. Zonder de input en invloed van deze gebruikers zou mijn ontwerp niet tot stand kunnen komen. Elk ontwerp dat ik creëer is daarom uniek. In mijn projecten uit zich dit in een variëteit aan kleuren, materialen, vormen en op maat gemaakte wensen van de opdrachtgever of gebruiker.”

Interieurarchitect Sittard | kantoor

Het creëren van een aangename werkomgeving is van essentieel belang voor de gebruikers van deze ruimtes. Het kantoor moet dienen als een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, maar ook als een plek waar ze ongestoord kunnen werken, zelfs op drukke dagen.

Ik vind het van groot belang om de gebruikers actief te betrekken bij het ontwerpproces. Ik vraag hen om inzichten te delen over hoe ze gewend zijn te werken, maar ook om hun visie te geven op hun ideale toekomstige werkomgeving.

Bij het ontwerpen van werkruimtes draait alles om het vinden van de juiste balans. Dit houdt in dat we streven naar evenwicht tussen werk en privé, tussen concentratie en interactie, en tussen werk en ontspanning. De mate waarin deze balans wordt bereikt, varieert sterk en is afhankelijk van het DNA en de identiteit van een bedrijf of instelling. Wat werkt voor een extraverte commerciële onderneming verschilt aanzienlijk van wat geschikt is voor een meer gefocuste, intern gerichte high-tech IT-onderneming. Al deze aspecten zijn van cruciaal belang en worden zorgvuldig overwogen tijdens het ontwerpproces voor kantoor- en werkomgevingen.

Interieurarchitect Sittard | onderwijs

Een onderwijsgebouw of -ruimte moet fungeren als een omgeving waar leerlingen en studenten optimaal kunnen gedijen, zich welkom voelen en de ruimte hebben om maximaal te groeien. De inrichting speelt hierin een cruciale rol en kan op diverse manieren ondersteuning bieden. Samen met de betrokkenen streven we naar de beste keuzes op dit gebied.

Dit bereiken we door het organiseren van workshops met diverse belanghebbenden. Als eerste betrekken we de leerkrachten/docenten, maar ook de medewerkers die zich bezighouden met beleid en faciliteiten. Daarnaast hechten we er altijd veel waarde aan om in gesprek te gaan met de leerlingen, of ze nu kinderen zijn in het primair onderwijs of studenten aan een universiteit. Zij hebben vaak een scherp inzicht in wat ze nodig hebben en wat wel of niet werkt in hun onderwijsruimtes, aangezien zij de ruimtes intensief zullen gebruiken.

De ruimtes worden ontworpen in nauwe samenwerking met alle betrokkenen. Dit gebeurt door te luisteren, inspiratiebeelden en voorbeelden te delen en het geheel te bespreken. We onderzoeken wat binnen de visie van de school past en wat niet. Vaak is het gebruik van 3D-modellen nuttig om te visualiseren hoe de ruimtes eruit zullen zien en welke mogelijkheden beschikbaar zijn. De betrokkenheid vanuit het onderwijs is altijd zeer hoog, met veel enthousiasme en passie voor hun vak. Dit leidt steevast tot buitengewone projecten.

Op deze manier heb ik diverse interieurontwerpen gerealiseerd voor instellingen zoals de Hotelschool van Zuyd Hogeschool en Vista College in Sittard en Maastricht.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Kennismaken?

Bel, om af te spreken en we drinken samen een kop koffie of thee.
Interieur kantoor interieur architect Rockon Roermond
Interieurarchitect Rockfon Roermond
Interieurarchitect interieurontwerp Beta Heerlen'
Interieurarchitect Zuyd Hogeschool Heerlen
Interieurontwerp aula ROC Vista college
Interieurarchitect VISTA Sittard
Interieurontwerp Interieurarchitect Sittard
Interieurarchitect VISTA Sittard
Scroll naar boven