Republiq

Republiq is een jong bedrijf met veel ervaring. In een paar jaar tijd groeiden zij uit tot een team van 30 personen. Hun ambitie is stevig. Ze willen zoveel mogelijk partijen helpen financieel en maatschappelijk rendement op vastgoed te verbeteren.

Hiervoor bouwen zij een team op met adviseurs met een frisse, slimme kijk op vastgoed die onze betrokkenheid bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers delen. Ze geloven sterk in de creatieve kracht van samenwerking. Zowel binnen hun eigen team als met hun opdrachtgevers.

[bron: www.republiq.nl]

Een jonge ambitieuze onderneming 

Republiq groeit en daarmee zal hun werkomgeving ook moeten groeien. De huidige kantoorruimte in Amsterdam is te klein en men heeft een nieuwe kantoorruimte gevonden aan de James Wattstraat in Amsterdam. Deze ruimte heeft een begane grond verdieping en een souterrainruimte.

En een daarbij passend kantoorinterieur

Het nieuwe kantoor van Republiq heeft een frisse en moderne uitstraling. Maar ook zie je direct bij binnenkomst dat het bedrijf een bijzondere ruimte heeft gecreëerd. Niet te strak en industrieel, maar mooie materialen en frisse kleuren. Niet een ‘wanna-be-hip’ maar een eigentijdse prettige uitstraling.

Op de begane grond verdieping vinden we een bijzondere centrale werktafel. Hier kunnen 4 mensen prettig werken. De tafel vouwt zich om tegen de kastwand en het plafond. Op de wand die doorloopt naar beneden zijn hexagonale figuren in rauw OSB, staal en stoffering te zien. Deze begeleiden je naar de werkomgeving die zich beneden bevindt.

Werken in het souterrain

De werkomgeving in het souterrain is dan wellicht in een ‘kelder’, maar de sfeer is toch ruim en licht. Dit komt door de lichte kleuren en materialen tegen de wand en op het plafond. Hier is geen overdaad, maar een prettige functionele ruimte. In de ene hoek vinden we de spreekkamer met daarnaast een focusplek. Hier kun je ook één-op-één gesprekken voeren. En het is prettig dat je je hier kunt terugtrekken als een langer telefoongesprek wilt houden. Aan de andere zijde bevindt zich en frisse warme ruimte met een lange tafel. Hier wordt geluncht en af en toe vergaderd. Ook hier kun je aanlanden en even met een laptop je werkzaamheden uitvoeren.

Het kantoor van Republiq voelt vooral prettig en sfeervol aan, een echte eigen plek die het karakter van het bedrijf weerspiegelt.

Projectdata:
Opdrachtgever: Republiq
Functie: dependance kantoor in Amsterdam
Omvang: 128 m2 GBO (11 werkplekken, vergaderruimte,
spreekkamer, focusplek, aanlandplek, pantry)
Status: opgeleverd (april 2020)
Fotografie door Forte fotografie

Scroll naar boven