Interieurontwerp Eindhoven
Ben je op zoek naar een interieurarchitect in de regio Eindhoven?
Wonderful Day Design is een vooraanstaand (interieur)architectenbureau gevestigd in Eindhoven, gespecialiseerd in interieurontwerp voor zakelijke toepassingen. We hebben ruime ervaring in het transformeren van kantoren, onderwijs- en zorginstellingen tot aantrekkelijke en functionele ruimtes. Het bureau, opgericht in 2013 door Judith Muijtjens, heeft als hoofddoel om een prettige en doelgerichte werkomgeving te creëren voor de gebruikers van deze gebouwen.
Onze ontwerpfilosofie legt de nadruk op de behoeften van de gebruiker, wat resulteert in op maat gemaakte ontwerpen die perfect passen bij de specifieke eisen van onze klanten.
Judith heeft in de afgelopen tien jaar haar eigen unieke benadering ontwikkeld, waarbij de gebruiker centraal staat:
“Als (interieur)architect richt ik me op het ontwerpen en herinrichten van zakelijke gebouwen. Mijn focus ligt op het creëren van werkplekken, onderwijsruimten, ontvangstgebieden en diverse verblijfsruimten. Tijdens mijn ontwerpproces staat de gebruiker van deze gebouwen altijd op de eerste plaats. De identiteit, emotie en beleving van de gebruiker worden versterkt in mijn ontwerpen. Zonder de input van de gebruiker zou mijn ontwerp niet tot stand komen. Dit resulteert in unieke ontwerpen die variëren in kleur, materiaal, en vorm en die volledig afgestemd zijn op de specifieke wensen van de opdrachtgever of gebruiker.”
Als je op zoek bent naar een getalenteerde interieurarchitect met oog voor de gebruikerservaring en unieke, op maat gemaakte ontwerpen, nodigen we je uit om contact op te nemen met Wonderful Day Design in Eindhoven voor meer informatie en samenwerking.
Interieurontwerp Eindhoven | kantoor
Ik maak interieurontwerpen die kantoorruimtes transformeren tot aangename omgevingen waar mensen kunnen samenkomen, communiceren en efficiënt werken, zelfs op drukke dagen. Mijn aanpak legt de nadruk op actieve betrokkenheid van de gebruikers in het ontwerpproces. Hierdoor verzamelen we waardevolle inzichten over bestaande werkroutines en, nog belangrijker, over de ideale toekomstige werkstijl.
Het ontwerpen van werkomgevingen draait om het vinden van de juiste balans. We streven naar harmonie tussen verschillende elementen, zoals werk en privé, concentratie en interactie, en arbeid en ontspanning. Deze balans verschuift in een specifieke richting die sterk afhankelijk is van het DNA en de identiteit van het bedrijf of de instelling. Voor een dynamisch en extravert commercieel bedrijf zal deze balans anders zijn dan voor een meer gefocust, intern georiënteerd high-tech IT-bedrijf. We bestuderen al deze factoren grondig en integreren ze in ons ontwerpproces voor kantoor- en werkomgevingen, zodat het resultaat naadloos aansluit bij de unieke behoeften en cultuur van de organisatie.
Het doen hiervan is om ervoor te zorgen dat de ontworpen ruimte niet alleen functioneel is, maar ook de identiteit van het bedrijf of de instelling representeert. Ik streef ernaar om een werkomgeving te creëren waar mensen met plezier werken en waar ze productiever en efficiënter kunnen zijn, terwijl de ruimte de waarden en doelen van de organisatie weerspiegelt.
Interieurontwerp Eindhoven | scholen
Een onderwijsgebouw of -ruimte moet fungeren als een omgeving waar leerlingen en studenten hun volledige potentieel kunnen bereiken, zich comfortabel voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. De binnenhuisarchitect speelt hierin een cruciale rol en kan op diverse manieren ondersteuning bieden.
Samen met alle betrokkenen streef ik ernaar de beste keuzes te maken in dit opzicht. Dit bereik ik door workshops te organiseren waarin verschillende belanghebbenden deelnemen. Dit omvat in de eerste plaats de leerkrachten en docenten, maar ook medewerkers die betrokken zijn bij beleidszaken en facilitair management. Bovendien zoek ik altijd actief de dialoog met leerlingen, of het nu kinderen zijn in het primair onderwijs of studenten op een universiteit. Zij hebben vaak een scherp inzicht in wat ze nodig hebben en wat wel of niet werkt in hun onderwijsomgeving. Zij zijn tenslotte degenen die de ruimtes intensief zullen gebruiken.
De ruimtes worden in nauwe samenwerking met alle betrokkenen ontworpen. Dit gebeurt door te luisteren naar hun behoeften, door inspirerende beelden en voorbeelden te presenteren en samen te bespreken wat wel en wat niet past binnen de visie van de onderwijsinstelling. Vaak wordt gebruik gemaakt van 3D-modellen om de visie te visualiseren en om de mogelijkheden binnen de ruimtes te tonen.
De betrokkenheid vanuit het onderwijs is buitengewoon hoog, en iedereen is vol passie en toewijding aan hun vak. Dit leidt steevast tot buitengewone en opmerkelijke projecten op het gebied van binnenhuisarchitectuur voor onderwijsinstellingen.