Residentie Moller

Met de ontwikkeling van Service Residentie Moller wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar nieuwe en passende woonvormen. Er wordt een kleinschalige, exclusieve, comfortabele en veilige woonomgeving voor gelijkgestemden.

Service Residentie Moller wordt gevestigd in het voormalige Dr. Mollercollege. Een schitterende locatie in hartje Waalwijk. Dit oude monumentale schoolgebouw wordt omgetoverd tot een prachtige Residentie waar u zorgeloos kunt wonen in een luxe sfeer. Precies zoals u al gewend bent. Het gebouw is gesitueerd rondom een prachtige tuin die u volop vrijheid geeft om te genieten van het buitenleven. Aan alles is gedacht. Er is 12 uur per dag een hostess aanwezig, service op topniveau, gezellige lounge ruimte en er zijn zelfs hotelkamers waar uw (klein)kinderen of vrienden kunnen blijven overnachten. Ook zijn er fitness- en wellness faciliteiten aanwezig. Er worden 47 ruime appartementen gerealiseerd, ieder met een eigen terras of balkon, gelegen aan de prachtige binnentuin. Buiten blijven de oude details behouden, die het gebouw zo zijn charme blijven geven.

Service Residentie Moller staat voor Zorgeloos leven, wonen in Klasse!

[bron: residentiemoller.nl ]

Interieurontwerp

Het interieur en dan met name de afwerking van de gangen, centrale ruimtes, de entree en de inrichting van het centraal gelegen restaurant is door Wonderful day design ontworpen. Het ontwerp zal aansluiten op het architectonisch ontwerp en het brandbook. De look & feel is ontworpen in de geest van het voormalige schoolgebouw. 

Betrokken partijen

De betrokken architect is De Loods en de uitvoerende aannemer in BAN Bouw. Studio Bonkend een Brandbook ontworpen met hierin de sfeer en uitstraling verbeeld. Dit brandbook vormt het uitgangspunt van de uitstraling van het gehele pand. Schakering zal de Residentie gaan facilitairen.

Projectdata:
Opdrachtgever: Stichting Atmos
Functie: transformatie van een voormalige
school tot 47 high-end seniorenappartementen
Opgeleverd in maart 2021

Architectuur door De Loods Architecten
Uitvoering door BAN Bouw
Zorgcomponent door Mijzo
Signing door Bonkend
Fotografie door BAN Bouw

Scroll naar top