Coachcenter op landgoed Marlot, Den Haag

De eigenaar van Coachcenter, Nanco Vrijland, was op zoek naar een nieuwe locatie, omdat de oude locatie aan het Noordeinde in Den Haag te klein was geworden voor de vele trainingen en coachingsessies. Het interieur van deze oude locatie is in 2015 ook ontworpen door Wonderful day design en richtte zich op de 4 elementen in de natuur.

Prachtige omgeving

De nieuwe locatie, een prachtig pand op landgoed Marlot in Den Haag, heeft dezelfde uitgangspunten: een sfeervolle, karakteristieke uitstraling gericht op de prachtige natuur rondom het pand. De prachtige omgeving speelt een grote rol in mijn ontwerp. De natuur en de rust is naar binnen gebracht.

Inspiratie ontstaat in ontmoetingen

Het pand zelf is ook erg bijzonder. Dat wat toegevoegd wordt (vloerafwerking, meubilair etc) past bij de persoonlijke en karaktervolle uitstraling van Coachcenter. In een aantal ruimtes is een meer uitgesproken keuze gemaakt door kleur en foto’s gaaf te combineren. De ruimtes hebben allemaal een naam gekregen die verwijst naar een fase in het Coachingsfilosofie van Nanco: Kracht van Vuur, Moedige Leeuw, Stralend licht … een aantal van de 1 gekozen namen. En het fijne is dat Nanco deze mooie ruimtes niet alleen voor zichzelf houdt, maar ze ook verhuurd aan iedereen die een ruimte zoekt in de mooie groene omgeving in Den Haag. Omdat ‘inspiratie ontstaat in ontmoetingen’.

Prachtig, toch?

Het ontwerptraject was compact met veel inbreng van de gebruikers zelf. Het ontwerp is gefaseerd uitgevoerd. Diverse ruimtes zijn inmiddels aangekleed en ingericht. Een aantal andere elementen (waaronder de inrichting van het souterrain) volgen binnenkort.

Projectdata: 
Opdrachtgever: Coachcenter
Functie: ontvangstruimte, diverse coaching- en trainingsruimtes, werkomgeving medewerkers 
Omvang: 750 m² GBO 
Gerealiseerd & in gebruik: voorjaar 2021
Werkzaamheden op regie: Compacte ontwerpfase, Advies tijdens prijs- en contractvorming en uitvoering

Inrichting door HyKi Interior Affairs
Beplanting door Bloei Interieurbeplanting
Fotografie door Anne de Rijk.

Voor de tweede keer hebben wij ons kantoorpand met Judith ingericht, en wederom naar volle tevredenheid. Ik vind Judith bijzonder professioneel in haar aanpak. Tegelijkertijd blijft het contact in de samenwerking heel laagdrempelig en persoonlijk. Judith weet mijn globale, en vaak nog warrige, ideeën spot-on te vertalen naar een prachtige vormgeving. Ook schroomt ze niet het aan te geven als bepaalde ideeën wellicht minder goed matchen of als er alternatieven zijn die beter passen. Haar brede kennis van merken en, leveranciers en mogelijkheden is hierin dan ook een rijke bron.

Kortom, ben enorm blij met de samenwerking.

Scroll naar boven