10 wonderful years

10 Wonderful Years

Wonderful day design bestaat 10 jaar in 2023

Wow …. 10 jaar alweer .. Cliché, maar waar: wat vliegt de tijd!!

In 2013 ben ik gestart met mijn eigen architectenbureau: Wonderful day design. Er zijn veel momenten in mijn werk voorbijgekomen waar ik dit jaar toch even bij stil wil staan. Om natuurlijk ook weer naar de toekomst te kijken! 

De belangrijkste thema’s zal ik de komende tijd met jullie delen.

Interieurarchitect Judith Muijtjens Wonderful day design

Dit zullen thema’s zijn die tijdens mijn 10 jaar ondernemerschap belangrijk voor mij en mijn ontwikkeling zijn geweest. En daarmee ook weer belangrijk in mijn projecten, voor mijn opdrachtgevers en voor de gebruikers van mijn gerealiseerde ontwerpen.

De komende maanden ga ik dit hier in 10 blogs met jullie delen. Gewoon, om jullie wellicht te inspireren, om mijn verhaal te vertellen en mijn enthousiasme voor het vak van architect | interieurarchitect te verspreiden.

Ik schrijf architect | interieurarchitect en Ja: beiden dus!
Hoe-wat-waarom kun je lezen in één van deze komende blogs.

Daarnaast heb ik een extra doel dit jaar: eind dit jaar wil ik een percentage van mijn 2023 omzet aan een lokaal sociaal doel schenken. Ik geloof als mens in – en sta als ondernemer voor – goed en sociaal ondernemerschap. En daarmee wil ik verder kijken dan mijn eigen wereldje.

Ik zoek dus naar een sociaal doel, gericht op lokale ontwikkeling van mensen (het liefst kinderen/jongeren) die het net wat minder hebben in deze maatschappij. Ik heb jullie hulp hierbij nodig. Wie verbindt mij met een passend doel?

DANK en op naar de volgende 10 jaar met droomprojecten voor droomgebruikers! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven